Making Work Mobile - Techstep
15525
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15525,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Making Work Mobile

Techstep är en ledande aktör i norden inom den digitala arbetsplatsen.

VI LEVERERAR KOMPLETTA LÖSNINGAR FÖR DEN DIGITALA ARBETSPLATSEN.

MOBIL SOM TJÄNST (MAAS).

HÅRDVARA.

ABONNEMANG OCH ANSLUTNING.

HANTERING AV MOBILA ENHETER.

HANTERADE TJÄNSTER.

RELATERAD PROGRAMVARA.

KONTAKTA TECHSTEP.

Techstep ASA

Besöksadress:
Bryggargatan 6
111 21 Stockholm

 

Postadress:
Mailbox 2340
11175 Stockholm

Infraadvice är nu en del av Techstep

 

Under förra året köptes Infraadvice Sweden AB av den Norska börsnoterade gruppen Techstep, som är ledande inom mobilitet i Norge.  Techstep har en ambitiös plan för att bli en av de stora inom den digitala arbetsplatsen i Sverige.  Förutom Infraadvice köptes även Conneqted 360, mobilitets experter, samt BKE som är stora inom telekom och leveranser av hårdvara.

Mobilitet är i vårt DNA och kommer att fortsätta att vara i vårt DNA. Du kommer att känna igen oss även när vi heter Techstep, vårt focus på mobilitet (Workspace One/Airwatch, Intune/EMS och Azure AD) kommer att kvarstå.

 

Arbetsplats som tjänst 

Techstep tror på det moderna sättet att hantera datorer, mobiler och läsplattor, samt Modern Workplace (UEM) , med en betydligt enklare och billigare hantering av datorer (Windows 10, Apple OSX och Chrome OS) och telefoner. Med en modern managering i botten kan vi erbjuda en komplett arbetsplats som tjänst

Vårt fokus är att vara en helhets leverantör, från hårdvara till digitalisering.

 

Digitalisering 

Grunden för en framgångsrik digitalisering är att man har säker tillgång till information överallt, oavsett plats och vilken typ av enhet man har. Vi är experter på att bygga och hantera en infrastruktur som stödjer detta. Vi arbetar ofta med våra kunder om hur de ska effektivisera verksamheten med hjälp av IT. Fråga oss gärna om mer information kring digitalisering.

 

Komplett leverantör 

Techstep är ett betydligt större bolag, och vi kan leverera fler och bättre tjänster till våra kunder inom mobilitet och den digitala arbetsplatsen.

Vi kan nu leverera:

 

I och med namnbytet så byter vi mejladresser (förnman.efternamn@techstep.se) , bolagsadress och adress för leverantörs fakturor. Se längre ner för detaljerad information. Titta gärna på vår nya hemsida för mer information.

Patrik Moberg
VD
Techstep Infraadvice AB