Apple in Business - Techstep
15660
page-template-default,page,page-id-15660,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Apple in Business

LÅT MEDRABETARNA ARBETA DÄR DET PASSAR MED MOBIL TEKNIK

Näringslivet har aldrig varit så mobilt som idag. Därför har Apple utvecklat produkter som ger medarbetarna allt de behöver för att arbeta effektivt – oavsett var de befinner sig. iOS står för kraften bakom produkterna. Det är en säker plattform inte bara för specialutvecklade appar, utan även för de hundratusentals appar som redan finns i App Store. Med denna säkerhet kan teamet att få mer gjort, hålla kontakten och dela idéer, var än medarbetarna befinner sig.

 

FÖRETAGSPROGRAM FRÅN APPLE

Program och tjänster från Apple gör det enkelt att administrera iOS-enheter och deras innehåll, så att IT-avdelningen kan koncentrera sig på det som är viktigast – att göra arbetet så smidigt som möjligt för alla dina medarbetare.

 

Volyminköpsprogram för företag

Oavsett om du har tio, eller tiotusen, anställda så gör volyminköpsprogrammet (VPP) det enkelt att hitta, köpa och distribuera appar och program som täcker företagets alla behov.

 

Program för enhetsregistrering

Distributionsprogrammet (DEP) är en enkel och smidig metod för att hantera verksamhetens iOS-enheter – oavsett om de är köpta via Techstep, direkt från Apple eller andra auktoriserade återförsäljare – genom automatisk distribution (MDM) och vägledning vid konfigurering.

Techstep - ledande leverantör av mobila lösningar till stora företag, och även en av Norges främsta Apple-återförsäljare.