Mobile device management (MDM) - Techstep
15407
page-template-default,page,page-id-15407,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Mobile device management (MDM)

Mobile device management (MDM)

 

Techstep har Mobilitet i sitt DNA, vi har arbetat som experter med alla former av mobil infrastruktur. Vi har alltid varit på framkanten i den tekniska utvecklingen inom mobilitet, och varit med och drivit utvecklingen från Mobile Device Management (MDM) via Enterprise Mobility Management (EMM) till det vi pratar om idag, Unified Endpoint Management (UEM).

 

Unified Endpoint Management  är ett ganska otydligt namn för en mycket viktig förbättring. Grunden är att vi kan managera alla företagets enheter i en gemensam plattform på ett enhetligt sätt, oavsett om det är mobiltelefoner, läsplattor eller datorer.  Vi hanterar alla enheter effektivt, utan att behöva göra en image, vilket förenklar och effektiviserar hantering av datorer och mobiltelefoner.

 

Microsoft rekommenderar att hantera W10 på detta sätt, Apple har med OSX och IOS hanterats på detta sätt under flera år och Google har på samma sätt hanterat Chrome OS och Android OS.

 

Att kunna köpa en ny dator eller telefon och bara ta ur den från förpackningen, och alla applikationer och inställningar är gjorda så fort du har loggat in dig kan verka som en dröm, men det är här nu. Vi kallar det Modern Workspace, Microsoft kallar det Modern Management, vmware kallar det Digital Workspace. Oavsett vad det kallas och oavsett vilket verktyg vi pratar om så har vi erfarenheten.

 

Vi har arbetat som experter med de flesta verktygen, vi är bland annat rekommenderade av Microsoft,  Mobile Iron, vmware för vår expertise inom detta område.

 

Om ni har frågor om detta kontakta oss.