Mobile Threat Prevention - Techstep
15412
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15412,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Mobile Threat Prevention

Mobile Threat Prevention

 

Vår hantering av data är under ständig förändring. Mobila enheter blir ett allt vanligare inslag i arbetslivet och i och med detta kommer mer och mer av företagets information att hanteras i det så kallade Molnet. Detta innebär helt nya säkerhetsrisker för företaget, och det kan vara dags att se över företagets säkerhetspriciper. Virus och datastöld har snabbt blivit ett av de största hoten mot moderna företag, och är en säkerhetsrisk som oroar många av dagens företagare.

Då allt mer information hanteras mobilt, samtidigt som intresset för BYOD ökar, så ökar också behovet av att få kontroll över hur och när informationen får användas.

Vi erbjuder skydd och hanteringssystem för mobiltelefoner och företagsdata. Så att du kan känna dig trygg, även om en obehörig skulle få tillgång till någon av företagets mobila enheter.

 

PhishMe (Cofense)

 

Så kallat nätfiske blir allt vanligare, och riskerna att utsättas ökar närmast dagligen. Med våra säkerhetslösningar ökar företagets chanser att klara sig undan, så att du kan lägga din tid och dina pengar på annat istället.

Nätfiske riktar sig till enskilda personer – dina anställda – och deras mailkonton. Via dem kan hackare få reda på stora delar av företagets information, vilket innebär betydande säkerhetsrisker.

Bedragarnas metoder blir allt slugare, och i många fall ser dessa Phising-mail helt äkta ut. Det innebär att det måste till ett sista steg, bakom brandväggar och säkerhetssystem. Detta sista steg är dina anställda. Vi erbjuder därför Cofense, som lär dina anställda att vara uppmärksamma på misstänkta PhishingMail. Genom Cofense kan de även rapportera dessa mail vidare, som en del av säkerhetsprocessen.

 

Lookout

 

Vi erbjuder tjänsten Mobile Endpoint Säkerhet från Lookout, en tjänst som ger dig fullständig säkerhet för företagets enheter. Du får en tydlig överblick över riskfaktorer och kan därmed vidta lämpliga säkerhetsåtgärder. Systemet kan för det mesta enkelt integreras med dina nuvarande hanteringssystem som exempelvis AirWatch, Intune och MobileIron.

Lookouts system har framgångsrikt skapat synlighet för mer än 100 miljoner olika enheter, världen över. Denna synlighet omfattar mobilappar, nätverk och OS-firmware, något som ger oss möjligheten att implementera maskininlärning, och på så att identifiera nya hot med hög träffsäkerhet.

Detta innebär att Lookout är ett mycket starkt skydd från många olika typer av hot, oavsett om dessa är App-, Nätverks- eller Enhetsbaserade.