Lukk

Kostnadskontroll

Kostnadskontroll för mobilanvändning handlar i princip om två saker. Mest av allt handlar det om att ge ekonomiavdelningen ett enkelt och effektivt verktyg för budgetering, redovisning och skatterapportering.

För det andra handlar det om att hålla anställdas användning av samtalstid, meddelanden och dataanvändning inom önskad omfattning.

I Techstep erbjuder vi Mytos kostnadskontroll för att ge våra kunder en suverän överblick. Mytos kostnadskontroll har också andra fördelar än de som nämnts. Till exempel blir det lätt för den anställde att betala med mobiltelefonen via abonnemang eftersom Mytos Kostnadskontroll delar privata kostnader från företagets kostnader - utan att skapa ytterligare arbete för ekonomiavdelningen. Mytos Kostnadskontroll gör det också lättare att välja rätt abonnemangsform för varje anställd utifrån analys av användningsmönster.

Anete Lusina 146152 Unsplash

Fördelar med mobil kostnadskontroll

  • Skiljer på mobil användning för privat och arbete
  • Ger en enkel och tydlig översikt över mobilanvändningen
  • Ökar företagens kostnadskontroll
  • Sparar tid och pengar åt företaget
  • Säkerställer att lagar och bestämmelser följs
  • Ger medarbetare friheten att använda mobilen till vad de vill

Flow - Mobilitet som tjänst

Flow är ett koncept där flera av våra lösningar smälts samman och levereras som en tjänst. För dig som kund innebär Flow ett komplett erbjudande för mobila tjänster och lösningar, som ger verksamheten bättre överblick och lägre kostnader.

Utrustning och abonnemang

Mobiltelefoner, surfplattor, headset, andra tillbehör. Techstep levererar större delen av mobil- och IT-utrustning från ledande tillverkare, inklusive Apple-produkter.

Drift och Support

IT-avdelningens utökade arm? Eller full outsourcing av IT-avdelningen? Är utmaningen kostsam, kämpar du med att anställa kvalificerade medarbetare, IT-verktyg har blivit mer komplexa eller ...? Techstep erbjuder den lösning som passar din organisation.

Molnbaserade växel och kontaktcenter lösningar

Med en molnbaserad växel och kontaktcenter lösning får företaget enkel hantering av inkommande ärenden, oavsett om det är i form av samtal, e-post, sociala medier, SMS eller chatt. Detta kan hanteras helt oberoende av geografisk plats.

Unified Endpoint Management (UEM)

Det blir vanligare att dina medarbetare idag använder mobiltelefoner och plattor för mer än e-post och chatt i jobbet. Med rätt grund och teknik för att hantera dessa enheter tillsammans med smarta appar så kommer det sannolikt att ge dig både ökad effektivitet, bättre säkerhet, enklare hantering och mindre support.

Kostnadskontroll

Kostnadskontroll för mobilanvändning handlar i princip om två saker. Mest av allt handlar det om att ge ekonomiavdelningen ett enkelt och effektivt verktyg för budgetering, redovisning och skatterapportering.

Asset Management

Asset Management är förvaltningen och kontrollen av utrustningsparken för företaget. Det omfattar finansiering och försäkring av mobiltelefoner och tillbehör, tillgänglighet av extra telefoner, byte (swap) och säker och miljöcertifierad hantering begagnad utrustning efter avtalstid, vanligtvis 24 månader. Allt detta är uppbyggt i en tjänst med ett fast månadspris.

Återtag

Ett ekonomiskt och klimatsmart val.

Referenser

Se alla referenser

Kontakta Oss