Lukk

Flow - Mobilitet som tjänst

Jeshoots Com 722888 Unsplash

Flow är ett koncept där flera av våra lösningar smälts samman och levereras som en tjänst. För dig som kund innebär Flow ett komplett erbjudande för mobila tjänster och lösningar, som ger verksamheten bättre överblick och lägre kostnader.

Tänk dig att alla appar som dina företagsanvändare använder alltid är uppdaterade, säkra och testade så att de fungerar i det senaste mobila operativsystemet. Du vet också att de appar som anställda använder privat inte kan läcka information från de appar som de använder i tjänsten.

Dina anställda kan välja bättre utrustning än "Standard-sortimentet", och betala för det själv. Tänk dig att företaget betalar en låg månadskostnad per användare för detta (eftersom leverantören hanterar finansiering och livscykeln av telefoner så att du får avdrag för andrahandsvärde). Dina anställda kan också fritt använda sina mobiltelefoner för att betala bussbiljetter, restaurangbesök, räkningar och - inte minst - bidrag till icke-statliga organisationer.

Låter det som mycket arbete för IT- och ekonomi-avdelningen? Vi har goda nyheter: Allt detta händer utan att blanda in IT-avdelningen. Inte heller ekonomiavdelningen får mer att göra eftersom uppdelningen mellan arbets- och privat-relaterat användande har lösts av oss och rapporterats direkt till lönesystemet. Detta är det fina med Flow, där komplexiteten görs så enkelt som det kan vara för din verksamhet.

Det här är de olika lösningarna som utgör Flow:

Ett scenario för mobilitet

Vilka tjänster och produkter som ingår i Flow anpassas efter den enskilda företagskunden. Dessa kan omfatta applikationer för "det mobila kontoret", mobilsäkerhet, leverans av mobiltelefoner, kostnadskontroll, en användarsupport och/eller administratörssupport. Allt levereras som en fast och låg månadsavgift per användare. Detta gör det komplexa enkelt.

Det här är mobilitet som tjänst. Med Flow får både stora och mindre företag mobilitetslösningar som är fyllda till bredden med de största och mest innovativa funktionerna när det gäller digital mognad, effektivitet och säkerhet. Detta utan att belasta sin egen IT-avdelning, och med minimal kapitalbindning.


Flow - Mobilitet som tjänst

Flow är ett koncept där flera av våra lösningar smälts samman och levereras som en tjänst. För dig som kund innebär Flow ett komplett erbjudande för mobila tjänster och lösningar, som ger verksamheten bättre överblick och lägre kostnader.

Utrustning och abonnemang

Mobiltelefoner, surfplattor, headset, andra tillbehör. Techstep levererar större delen av mobil- och IT-utrustning från ledande tillverkare, inklusive Apple-produkter.

Drift och Support

IT-avdelningens utökade arm? Eller full outsourcing av IT-avdelningen? Är utmaningen kostsam, kämpar du med att anställa kvalificerade medarbetare, IT-verktyg har blivit mer komplexa eller ...? Techstep erbjuder den lösning som passar din organisation.

Molnbaserade växel och kontaktcenter lösningar

Med en molnbaserad växel och kontaktcenter lösning får företaget enkel hantering av inkommande ärenden, oavsett om det är i form av samtal, e-post, sociala medier, SMS eller chatt. Detta kan hanteras helt oberoende av geografisk plats.

Unified Endpoint Management (UEM)

Det blir vanligare att dina medarbetare idag använder mobiltelefoner och plattor för mer än e-post och chatt i jobbet. Med rätt grund och teknik för att hantera dessa enheter tillsammans med smarta appar så kommer det sannolikt att ge dig både ökad effektivitet, bättre säkerhet, enklare hantering och mindre support.

Kostnadskontroll

Kostnadskontroll för mobilanvändning handlar i princip om två saker. Mest av allt handlar det om att ge ekonomiavdelningen ett enkelt och effektivt verktyg för budgetering, redovisning och skatterapportering.

Asset Management

Asset Management är förvaltningen och kontrollen av utrustningsparken för företaget. Det omfattar finansiering och försäkring av mobiltelefoner och tillbehör, tillgänglighet av extra telefoner, byte (swap) och säker och miljöcertifierad hantering begagnad utrustning efter avtalstid, vanligtvis 24 månader. Allt detta är uppbyggt i en tjänst med ett fast månadspris.

Återtag

Ett ekonomiskt och klimatsmart val.

Referenser

Se alla referenser

Kontakta Oss