Lukk

Utrustning och abonnemang

Mobiltelefoner, surfplattor, headset, andra tillbehör. Techstep levererar större delen av mobil- och IT-utrustning från ledande tillverkare, inklusive Apple-produkter.

Detta görs tillgängligt i en webbshop skräddarsydd enligt företagets krav på sortiment. Vi är både en rådgivare och distributör som skapar utrustningspaket som är skräddarsydda för ditt företags önskemål och behov. Vi tillhandahåller mobilabonnemang och molnväxlar från de ledande aktörerna i Norge och Sverige.

Bench Accounting 49025 Unsplash

Hårdvara

Techstep har ett kärnurval av marknadens mest populära mobiler, surfplattor, datorer, Macs och annan hårdvara. Detta är från tillverkare som Apple, Samsung, Huawei, Lenovo och HP. Dessutom kan leverera från så gott som alla tillverkare för kunder som önskar detta. Vi skapar en egen webbshop för våra kunder, där kunden själv definierar utbudet.

Becca Tapert 391595 Unsplash

Molnväxel

Molnväxel är en tjänst som hjälper ditt företag att ge bättre service till kunder och partners, samt bättre intern kommunikation. Molnväxel tillåter anställda att svara på inkommande växelsamtal var de än befinner sig. Med hjälp av en app kan anställda enkelt hantera sin egen tillgänglighet och få en överblick över sina kollegors status samt koppla och hantera samtal. Molnväxel fungerar även för datorer, bordstelefoner och trådlösa telefoner. Techstep levererar, underhåller och supportera molnväxel för ditt företag. Allt till en fast och låg månadsavgift per användare.

Sandra Ahn Mode 541871 Unsplash

Abonnemang

Techstep har ett tätt samarbete med alla de stora operatörerna och har sedan många år varit bland de största distributörerna av bland annat Telenor i Norge (via f.d. Nordialog). Företag som beställer mobilabonnemang via oss får ovärderlig hjälp och rådgivning avseende administration av abonnemang, som att välja, impleter, ändra och avsluta.


Flow - Mobilitet som tjänst

Flow är ett koncept där flera av våra lösningar smälts samman och levereras som en tjänst. För dig som kund innebär Flow ett komplett erbjudande för mobila tjänster och lösningar, som ger verksamheten bättre överblick och lägre kostnader.

Utrustning och abonnemang

Mobiltelefoner, surfplattor, headset, andra tillbehör. Techstep levererar större delen av mobil- och IT-utrustning från ledande tillverkare, inklusive Apple-produkter.

Drift och Support

IT-avdelningens utökade arm? Eller full outsourcing av IT-avdelningen? Är utmaningen kostsam, kämpar du med att anställa kvalificerade medarbetare, IT-verktyg har blivit mer komplexa eller ...? Techstep erbjuder den lösning som passar din organisation.

Molnbaserade växel och kontaktcenter lösningar

Med en molnbaserad växel och kontaktcenter lösning får företaget enkel hantering av inkommande ärenden, oavsett om det är i form av samtal, e-post, sociala medier, SMS eller chatt. Detta kan hanteras helt oberoende av geografisk plats.

Unified Endpoint Management (UEM)

Det blir vanligare att dina medarbetare idag använder mobiltelefoner och plattor för mer än e-post och chatt i jobbet. Med rätt grund och teknik för att hantera dessa enheter tillsammans med smarta appar så kommer det sannolikt att ge dig både ökad effektivitet, bättre säkerhet, enklare hantering och mindre support.

Kostnadskontroll

Kostnadskontroll för mobilanvändning handlar i princip om två saker. Mest av allt handlar det om att ge ekonomiavdelningen ett enkelt och effektivt verktyg för budgetering, redovisning och skatterapportering.

Asset Management

Asset Management är förvaltningen och kontrollen av utrustningsparken för företaget. Det omfattar finansiering och försäkring av mobiltelefoner och tillbehör, tillgänglighet av extra telefoner, byte (swap) och säker och miljöcertifierad hantering begagnad utrustning efter avtalstid, vanligtvis 24 månader. Allt detta är uppbyggt i en tjänst med ett fast månadspris.

Återtag

Ett ekonomiskt och klimatsmart val.

Referenser

Se alla referenser

Kontakta Oss